Despre noi, Grisio VIP Club

Grisio VIP Club este o echipă internațională de jucători și specialiști din sfera business iGaming. Testăm în mod regulat ruleta, jocul de blackjack, jocurile mecanice și alte jocuri de cazinou online. Împreună, evaluăm ofertele cazinourilor online individuale de pe piața europeană.

Jucătorii evaluează în principal varietatea jocurilor, ușurința jocului, interfața cu utilizatorii, asistența pentru clienți, simplitatea controalelor de joc și impresia generală. Pe de altă parte, specialiștii noștri verifică securitatea, credibilitatea brandului și nivelul de servicii furnizat. În consecință, cele mai bune sunt anunțate și premiate în fața invitaților.

Portalul este gestionat de Grisio Ltd., cu sediul înregistrat în Seychelles. Pentru mai multe informații despre noi, vizitați www.grisio.com. Echipa noastră editorială este formată din: Emilio Valiota, Jack „Gamblestar”, Stipe Brnas, Shala Zobi și alți colaboratori ocazionali. Orice conținut publicat aici se supune legilor pentru drepturile de autor.

Încercați un joc preferat gratuit
Blackjack cu un singur pachet de cărți Joc de cărți Net Entertainment Jucați
Blackjack spaniol Joc de cărți Microgaming Jucați
Pontoon Blackjack Joc de cărți Net Entertainment Jucați

Acesta pagina foloseste cookie-uri, care ne ajută să îmbunătatim calitatea conținutului afișat. Cookie-urile pot fi blocate în setările browser-ului. Acest site este destinat persoanelor în vârstă de peste 18 ani.

Sunt de acord